Wróć
Auto-przesyłanie
Automatyczne przesyłanie nowych zdjęć jest w przygotowaniu i nie działa jeszcze w tej wersji.
Auto-przesyłanieJeszcze niedostępne
Ustawienia
Ostatnie 50 zdjęćPlanowana opcja automatyki. Jeszcze nieaktywna.Planowane
Bez duplikatówPrzy ręcznym transferze zdjęcie jest pomijane tylko wtedy, gdy identyczny plik jest już na komputerze (SHA-256).
Twoje zdjęcia są bezpieczneZdjęcia trafiają szyfrowanym połączeniem prosto na Twój komputer. Nie są przechowywane w chmurze, a oryginały zostają na telefonie.